ICT-asiantuntija tietoliikennetiimiin

Vahvistamme tietoliikenteen asiantuntijatiimiämme. Tule meille ICT-asiantuntijaksi osaavaan porukkaan!

Vastaamme Porvoon kaupungin ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen ICT-perustietotekniikkapalveluista, joihin kuuluvat kuusi eri palvelukokonaisuutta, joissa hallitaan palveluja. Tietoliikennepalvelut ovat yksi näistä kuudesta palvelualueesta ja tuottavat asiakkaalle tietoverkkoja, joka yhdistää asiakkaan käytössä olevat laitteet yhdeksi kokonaisuudeksi. Asiakkaan käyttöön tarjotaan myös asiantuntijapalveluita tietoliikennettä koskevissa asioissa.

Rekrytoitavan henkilön tehtäviin kuuluu mm.:

  • LAN ja WLAN verkon ylläpito ja vianhaku (tietoliikenneverkon laiteasennukset)
  • LAN ja WLAN verkon käyttäjähallinta (asiakaslaitteiden liittäminen tietoliikenneverkkoon, opastus sekä ongelma ja vikatilanteiden selvitys)
  • Dokumentaation ylläpito (asiakasdokumentaatio sekä verkko- ja laitedokumentaatio)

 

Sinulla tulisi olla soveltuva ammatillinen perustutkinto tietoliikennetekniikan alalta tai muuten hankitut vastaavat tiedot ja taidot sekä 1–3 vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä. Työtehtävät tarkentuvat osaamisesi mukaisesti, ja sinulla on myös mahdollisuus kasvattaa vastuuta ja tehtäväaluetta.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on kokemusta tai kyvykkyyttä mm. seuraavista:

  • Kokemusta tietoliikenneverkon kytkinten konfiguroinnista, pieni etu jos on nimenomaan Aruba kytkimistä kokemusta
  • Kokemusta WLAN verkon ylläpidosta, suuri etu jos on nimenomaan Aruba laitteista kokemusta
  • Perusymmärrys modernista verkkopalomuurauksesta
  • Riittävät taidot laite- ja asiakasrekistereiden ylläpitoon

 

Tehtävässä on hyötyä projektiosaamisesta, hyvistä yhteistyötaidoista sekä asiakaspalveluhenkisyydestä. Verkostoon, jossa tulet työskentelemään, kuuluu mm. asiakkaita, toimittajia sekä oman organisaation eri osaajia. Toivomme, että pystyt liikkumaan laajahkolla alueella Itä-Uudellamaalla ja että sinulla on tarvittaessa valmiutta tehdä laiteasennuksia. Oma auto on työn luonteen takia välttämättömyys.

Itä-Uusimaa on aidosti kaksikielinen alue, joten arvostamme hyvää ruotsin kielen osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi töihin meille?

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän yhtiössä, joka kasvaa ja jossa saat työskennellä asiantuntijoiden kanssa. Perehdytämme työhön hyvin ja saat työssäsi vastuuta ja vaikutusmahdollisuuksia.

Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. Epassin lounas- ja hyvinvointietu sekä työterveyshuolto. Kuntien omistamana yhtiönä meillä on pitkät lomat ja työaika 36,25 h/vko sekä liukuva työaika.

Noudatamme Avaintesiä. Toimistomme sijaitsee Porvoon Ölstensissä.

Työn aloitus mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon meille sähköpostilla osoitteeseen rekry@hpkpalvelut.fi viimeistään 14.1.2024 mennessä. Laitathan sähköpostin otsikkoon mitä paikkaa haet ja kaikkiin liitteisiin nimesi. Kiitos!

Lisätietoja antaa:
Max Holmberg, ICT-palveluvastaava
puh. 040 504 9874, max.holmberg@hpkpalvelut.fi

Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi niin lähetäthän perään sähköpostia, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tervetuloa osaksi mukavaa työporukkaamme!