Palkka-asiantuntija

Vahvistamme HPK Palvelut Oy:n henkilöstöpalveluiden asiantuntijatiimiä palkka-asiantuntijalla. Tule meille töihin osaavaan ja innostuneeseen porukkaan!

Palkkapalveluiden 23 henkilön tiimi vastaa koko Porvoon ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palkanmaksusta ja siihen kuuluvista töistä mm. palkka-ajot, tilitykset, täsmäytykset, tulorekisteri, asiakaspalvelu sekä neuvonta ja opastus. Toimimme palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien pääkäyttäjinä ja toteutamme lakisääteiset ja TES muutokset asiantuntemuksella. Käytössä on Prima palkkajärjestelmä sekä verkkolomakkeet, HRM ja matkalaskuissa käytämme M2 ohjelmaa. Käytämme myös sähköistä asiointijärjestelmää. Palvelutuotantomme on sähköistetty, mutta toimintamallimme on asiakasta palveleva ja esimiehen työtä tukeva.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden vahva kokemus palkanlaskennasta ja mielellään kuntasektorilta. KVTESin ja OVTESin tuntemus katsotaan eduksi. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvät tietotekniset taidot. Lisäksi tarvitset työssä hyvää yhteistyökykyä, vastuunkantoa, tarkkuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Itä-Uusimaa on aidosti kaksikielinen alue, joten arvostamme hyvää ruotsin kielen osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi töihin meille?

Tarjoamme miellyttävän työympäristön osaavassa palkkatiimissä, jossa on hyvä yhteishenki. Meillä työskennellään työpareina ja jokaisella on oma vastuualueensa. Tehtävässä pääset tekemään paljon ja oppimaan uutta. Perehdytämme HPK:ssa uudet henkilöt työhönsä hyvin ja samalla töitä edistäen.

Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työterveyshuolto. Kuntien omistamana yhtiönä meillä on pitkät lomat – täysillä kertymillä jopa 38 päivää vuodessa! Työaika on 36,25 h/vko liukuvalla työajalla.

Työn aloitus on mahdollisimman pian. Henkilön kanssa tullaan tekemään etätyösopimus. Toimistomme sijaitsee Porvoon Ölstensissä. Noudatamme Avaintesiä.

Lähetä meille hakemuksesi ja CV:si heti tai viimeistään 14.1.2024 sähköpostilla osoitteeseen: rekry@hpkpalvelut.fi  Laitathan sähköpostin otsikkoon mitä paikkaa haet ja liitteisiin nimesi, kiitos! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa:

Pirkko-Liisa Järvinen, palvelupäällikkö
puh. 040 162 6435, pirkko-liisa.jarvinen@hpkpalvelut.fi

Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi niin lähetäthän perään sähköpostia, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tervetuloa osaksi mukavaa työporukkaamme!