Palkka-asiantuntija

Vahvistamme HPK Palvelut Oy:n henkilöstöpalveluiden asiantuntijatiimiä palkka-asiantuntijalla. Tule meille palkka-asiantuntijaksi osaavaan ja innostuneeseen porukkaan!

Palkkapalveluiden n. 20 henkilön tiimi vastaa koko Porvoon ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen palkanmaksusta ja siihen kuuluvista töistä mm. palkka-ajot, tilitykset, täsmäytykset, tulorekisteri, asiakaspalvelu sekä neuvonta ja opastus. Toimimme palkka- ja tiettyjen henkilöstöhallinnon järjestelmien pääkäyttäjinä ja toteutamme lakisääteiset ja TES muutokset asiantuntemuksella.  

Käytössä on Prima palkkajärjestelmä sekä web-lomakkeet ja HRM sekä matkalaskuissa M2. Käytämme myös sähköistä asiointijärjestelmää. Palvelutuotantomme on sähköistetty, mutta toimintamallimme on asiakasta palveleva ja esimiehen työtä tukeva. 

Toivomme, että sinulla on useamman vuoden vahva kokemus palkanlaskennasta ja mielellään kuntasektorilta. KVTESin, OVTESin ja AVAINTESin tuntemus katsotaan eduksi, mutta myös yksityisen sektorin palkanlaskennan kokemus antaa hyvän pohjan oppia uutta. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja hyvät tietotekniset taidot. 

Kerro meille millainen on mielestäsi hyvä palkanlaskija! Me näemme, että hänellä tulee olla halua oppia uutta, vastuunkantoa, tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä. 

Tarjoamme miellyttävän työympäristön osaavassa palkkatiimissä, jossa on hyvä yhteishenki. Meillä työskennellään työpareina ja jokaisella on oma vastuualueensa. Tehtävässä pääset tekemään paljon ja oppimaan uutta. Tehtäväkenttäsi katsotaan sen mukaan, millaista kokemusta sinulla on ja mihin tehtäviin on mielekästä tarttua. Perehdytämme HPKssa uudet henkilöt työhönsä hyvin ja samalla töitä edistäen. 

Itä-Uusimaa on aidosti kaksikielinen alue, joten arvostamme hyvää ruotsin kielen osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. 

Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työterveyshuolto. Kuntien omistamana yhtiönä meillä on pitkät lomat – täysillä kertymillä jopa 38 päivää vuodessa! Työaika on 36,25 h/vko liukuvalla työajalla.

Työn aloitus on mahdollisimman pian. Henkilön kanssa tullaan tekemään etätyösopimus. Toimistomme sijaitsee Porvoon Ölstensissä. Noudatamme Avaintesiä.

Lähetäthän hakemuksen ja CV:n meille heti tai viimeistään 4.6.2023 sähköpostilla osoitteeseen jaana.bjors@hpkpalvelut.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Laitathan sähköpostin otsikkoon mitä paikkaa haet ja liitteisiin nimesi. Kiitos! 

Lisätietoja antaa : 

Palvelupäällikkö Anna Nyström 0401592526, anna.nystrom@hpkpalvelut.fi

Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi niin lähetäthän perään sähköpostia, niin olemme sinuun yhteydessä.