Palkkapalvelujen palvelupäällikkö

Oletko HPK Palvelut Oy:n uusi Palkkapalvelujen palvelupäällikkö?

HPK hakee kokenutta palkanlaskennan asiantuntijaa ja taitavaa esihenkilöä vetämään palkanlaskentapalvelujemme kokonaisuutta. Toimisit yhtiön johtoryhmän jäsenenä ja kolmeen tiimiin jaetun, noin 20-henkisen palkka- ja HR-järjestelmäasiantuntijapalvelumme esihenkilönä.

Olemme Porvoon kaupungin ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen omistama, voittoa tavoittelematon inhouse-yhtiö, joka hoitaa omistaja-asiakkaidemme noin 6000 hengen palkkojen kokonaispalvelun useiden julkisen puolen työehtosopimusten mukaan. Kunnia-asiamme on, että maksamme asiakkaidemme työntekijöiden palkat oikein ja ajallaan.

Toivomme sinulta:

 • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja innostavaa, kehitysmyönteistä työotetta
 • asiakaspalvelukokemusta ja palkkatuotannon prosessiymmärrystä
 • vahvaa kokemusta modernista esihenkilöroolista ja tiimien rakentamisesta
 • kokemusta julkisen puolen palkkapalvelusta, KVTES tai OVTES eivät ole vieraita sinulle
 • toiminnanohjausjärjestelmien ymmärrystä, meillä käytössä Efecte
 • ymmärrystä henkilöstöhallinnon tietojärjestelmistä, käytämme CGI:n Prima-palkkajärjestelmää
 • halua olla mukana rakentamassa uuden yhtiön toimintakulttuuria ja palveluprosessia yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa
 • hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa
 • tehtävään sopivaa tutkintoa

 

Tehtäviisi kuuluu kokonaisvastuu palkkapalvelujemme tuottamisesta, esihenkilörooli koko palkkatiimille, asiakasyhteistyö ja -viestintä, palvelujemme määrittely, palkkatiimin osaamisen ja asiantuntemuksen ylläpitäminen, johtoryhmätyöskentely ja hyvän työskentelyilmapiirin luominen ympärillesi.  Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävän rajoja voidaan sovitella tiimin sisällä sekä muiden johtoryhmäläisten kesken. Pääasia on, että asenteesi ohjaa sinua kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen parantamiseen.

Tiimissäsi on sekä hyvin kokeneita palkka-asiantuntijoita, tietoteknisiä osaajia että tuoreita palkka-ammattilaisia, ja haluamme että luot tiimiin hyvän ja tasapainoisen työympäristön, jossa kaikki tietävät tehtävänsä, ja jossa kaikilla on tarpeellinen osaaminen ja työaika käytössään.

Asiakkaasi ovat vaativia julkisen puolen ammattilaisia, joiden kanssa on erittäin mukava kehittää yhteistä palkkapalveluamme.  Raportoit itse HPK Palvelujen toimitusjohtajalle.

Tarjoamme sinulle:

 • mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi monipuolisena alan ammattilaisena
 • vaikutusmahdollisuuksia työhösi ja työympäristöösi esihenkilönä
 • hybridityötä ja nykyaikaisia työvälineitä
 • vastuuta mukavassa ja kannustavassa työyhteisössä
 • johtoryhmätyöskentelyn kautta mahdollisuutta kehittää koko yhtiötä

 

Noudatamme itse AvainTES-sopimusta, tarjoamme siis kokeneelle osaajalle pitkät palkalliset lomat. Käytössämme on liukuva työaika, lounas- sekä hyvinvointietu ja työterveyshuolto. Toimistomme sijaitsee Porvoon Ölstensissä, ja vaikka palkkatiimimme tekee paljon etätyötä, on palvelupäällikön tarpeen päästä paikanpäälle toimistollemme 2-3 päivänä viikossa.

Vaikkakin tausta hyvin samankaltaisesta tehtävästä on eduksi nopeassa tehtävään kiinni pääsemisessä, uskomme, että tässä voit menestyä, mikäli monilta osin koet jo osaavasi tehtävän vaatimuksia, ja olet motivoitunut oppimaan ja täydentämään osaamistasi muilla alueilla.

Lähetäthän hakemuksen ja ansioluettelon meille sähköpostilla viimeistään 2.6.2023 mennessä osoitteeseen jaana.bjors@hpkpalvelut.fi  Laitathan sähköpostin otsikkoon mitä paikkaa haet ja liitteisiin nimesi, kiitos. Haastattelemme hakijoita myös hakuaikana. Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Lisätietoja antavat:

HR-päällikkö & Palkkapalvelujen palvelupäällikkö Anna Nyström puh. 040 1592526,  anna.nystrom@hpkpalvelut.fi

Toimitusjohtaja Sami Puukari, puh. 040 5452227, sami.puukari@hpkpalvelut.fi

Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi lähetäthän perään sähköpostia, niin olemme sinuun yhteydessä.