HPK Palvelut Oy:n asiakaspalvelun kesäaika

3.6.-27.7.2024 välisenä aikana HPK:n palvelupiste toimii kesäajan puitteissa. Tällä ajalla tilausten käsittelyssä ja puhelimeen vastaamisessa voi esiintyä pieniä viiveitä.

Palvelupisteen ovi pysyy avoinna, tietoturva on tarkassa valvonnassa ja käännökset sekä taloudelliset velvoitteet hoidetaan ajallaan, vaikka työskentelemme kesäaikaan hieman rajoitetummalla kapasiteetilla.

Paikan päällä Ölstensin tiloissa tapahtuva palvelupisteen asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9:00 – 15:00 välisenä aikana (Osoite: Urakoitsijantie 12 A, 06450 Porvoo). Huomaa, että palvelupisteen fyysistä sisäänkäyntiä on muutettu toukokuussa ja uusi sisäänkäynti sijaitsee noin 20 metriä vasemmalle edellisestä sisäänkäynnistä katsottuna.

Puhelinpalvelu ja sähköinen asiointi palvelee arkisin kaikkia asiakkaita kello 8:00 – 16:00 välisenä aikana.

Peruspalveluissa voi esiintyä pieniä viiveitä ja pyydämmekin noudattamaan annettuja aikatauluja (esim. palkka-aineistojen suhteen). Toivomme työntekijän kysyvän epäselvissä tapauksissa ensisijaisesti esimieheltään neuvoa, ja vasta sen jälkeen tekevän asiasta palvelupyynnön, jos hän ei saa tarvitsemansa vastausta esimiehensä kautta.

Pyydämme huomioimaan, että palvelupyynnöt tulee tehdä puhelimitse tai sähköisen asioinnin kautta, ei sähköpostilla. Palvelupyynnön otsikkoon on suositeltavaa lisätä oma kustannuspaikka, jotta pyyntö saadaan nopeammin eteenpäin oikealle henkilölle käsittelyä varten.

Toivotamme oikein mukavaa ja aurinkoista kesää!

 

Piditkö kirjoituksesta?

Jaa Facebookissa
Jaa Linkedinissä